1 mei Dag van de Arbeid. Ga jij aan de slag voor betere bloedsuikerwaardes en minder medicijnen?

Werk jij aan gezonde bloedsuikerwaardes?

Heb jij diabetes type 2?

Pieker jij over steeds maar stijgende bloedsuikerwaardes? Over steeds meer medicijnen? Over complicaties die op de loer liggen?

Hoe heb jij geslapen vannacht? Heb je misschien wakker gelegen omdat de gevolgen van die te hoge bloedsuikerwaardes invloed hebben op je leven? Je vraagt je af is lekker leven met diabetes type 2 mogelijk?

Maak je je misschien zorgen of je je werk wel kunt blijven doen? Kan jij straks nog wel voor je gezin zorgen?

Als vrouw zie je misschien problemen met zwanger worden. Heeft diabetes type 2 gevolgen voor het ongeboren kind? Moet je je droom voor een groot gezin opgeven? Blijf je alleen met je partner?

En dan zijn daar ook nog die verschrikkelijke complicaties. Blindheid, nier- en hartfalen. Problemen met de bloedtoevoer naar ledenmaten waardoor amputaties nodig zijn.

Ga weer lekker leven.

Met mijn 1op1 coaching krijg jij grip op die steeds maar stijgende bloedsuikerwaardes. Je kunt minder medicijnen gaan innemen, misschien op den duur wel helemaal stoppen met medicijnen.

Een leven zonder zorgen over complicaties, zodat je alle aandacht aan je gezin kunt besteden.

Minder, of misschien wel geen, medicijnen, zodat je eindelijk die verre reis kunt maken.

Je zult je weer zo veel fitter voelen.

Ben jij bereid om heel hard te werken?

Om 100% inzet te tonen, opties voor leefstijl wijzigingen uit te proberen en zo grip te krijgen op die bloedsuikerwaardes? Laten we samen uitzoeken wat voor jou werkt. Wat jij moet doen om minder medicijnen in te gaan nemen.

Makkelijk nee zeker niet, maar ik ben er voor je. Ik beantwoord al je vragen. Kijk samen met jou hoe het gaat en of er iets aangepast moet en kan worden. We gaan samen voor resultaat.

Neem nu contact met mij op. Ga naar de contact pagina (klik hier) en laat weten wanneer jij beschikbaar bent voor een gesprek. Laat je telefoonnummer achter.
Tijdens ons gesprek geef ik je direct al drie tips voor het verlagen van je bloedsuikerwaardes en vertel ik wat jij, met diabetes type 2, met mijn 1op1 coaching kan bereiken.