1000 email adressen gezocht om waardevolle informatie over gezondheid verbeteren te delen

1000 email adressen gezocht

1000 email adressen gezocht om waardevolle informatie over gezondheid verbeteren te delen

Doelen halen

Mijn doel op dit moment is 1000 email adressen om zo heel veel mensen de kans te geven meer informatie te krijgen over De Eenvoudig, Energiek & Fit methode, De E.E.F.-methode. Zodat ik dan uiteindelijk nog meer mensen kan helpen met hun gezondheid, zodat zij meer energie krijgen en fitter worden.

Laat ik eerlijk zijn, mijn doel op dit moment is nog alles klaar zetten voor a.s. maandag zodat iedereen alle informatie over deze geweldige, eenvoudige methode voor een gezonder leven kunnen lezen.

Maar ik ben zo enthousiast dat het in mij opkwam dat ik nog veel meer mensen wil bereiken, de kans wil geven om deze E.E.F.-methode aan te schaffen.

Maanden ben ik bezig geweest deze methode op te zetten, te maken. Terwijl ik bezig was, werd ik zelf steeds enthousiaster. Ik weet dat ik heel veel mensen kan helpen, maar ik moet dan ook die mensen wel bereiken. Ik zag voor mij hoe ik kon helpen en wat het resultaat dan zal zijn.

Mijn doel is dat ik 1000 mensen mag vertellen over deze geweldige kans op een betere leefstijl. Daar heb ik hulp bij nodig. Wil jij helpen?

Deel jij mijn berichten op Facebook, LinkedIn, Twitter?

Stuur jij mijn emails door, met waardevolle informatie?

Je bent geweldig, en dat ik dat weet, is gebaseerd op mijn ervaringen. Help mij heel veel mensen te bereiken en te vertellen dat deze geweldige methode voor een lekker, gezond leven bestaat.

Omdat ik zo enthousiast ben, verloot ik onder de mensen die mijn berichten delen een 1op1 coach sessie van een half uur. Onderwerp het (nog verder) verbeteren van je gezondheid.

Deel dit bericht en vraag je kennissen, vrienden, familie om hun email adres aan mij te geven, zodat ik ze aanstaande maandag ook kan gaan informeren over de Eenvoudig, Energiek & Fit methode. Zij kunnen hun email adres hieronder invullen, dat is alles wat zij moeten doen.

Sta jij nog niet op mijn email lijst, vul dan het formulier hieronder zelf ook in.

Maandag gaat het gebeuren, maandag ga ik heel veel informatie delen over de E.E.F.-methode.

Had ik al gezegd dat ik je geweldig vind?

Ik geef je mijn email adres voor meer informatie

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.