Kleine veranderingen, groot resultaat! Werkt bij iedereen!

Na een serie berichten over complicaties door te vaak te hoge bloedsuikers wil ik de komende weken schrijven over veranderen.

Veranderingen

Veranderen is moeilijk, maar kleine veranderingen kunnen leiden tot een groot resultaat. Ook met kleine stapjes kom je uiteindelijk de wereld rond.

De komende zaterdag schrijf ik over veranderingen in het leven. Dat kan zijn die goede voornemens voor 2018 die gaan over veranderingen die jij wilt doorvoeren. Dat kan zijn veranderingen die plaats vinden zonder dat jij er invloed op hebt, bijvoorbeeld de diagnose diabetes type 2.

Veranderingen hoe ga je er mee om?

Hoe ga je om met die veranderingen? Hoe accepteer je die veranderingen? Daar ga ik over schrijven. Misschien vind je de tip waarmee je die goede voornemens wel kunt uitvoeren en kun je je doel bereiken. Of krijg je van mij een tip waarmee je veranderingen makkelijker kunt accepteren.

Mijn goede voornemen voor 2018

Nog meer waardevolle informatie delen met mensen, zoals ik, met diabetes type 2. Daarvoor ga ik:

  1. Iedere eerste woensdag van de maand ergens in Nederland wandelen met een groep mensen met diabetes type 2. Op de Facebook pagina Elke stap telt als je diabetes hebt, meer informatie en de aankondigingen van deze wandelingen https://www.facebook.com/elkestapteltalsjediabetestype2hebt/ Start is eerste woensdag van februari.
  2. Iedere derde donderdagavond ben ik gastvrouw namens de DVN tijdens een Diabetes Café voor Regio Het Groene Hart. Meer informatie https://www.dvn.nl/wat-is-er-te-doen
  3. Vanaf april ga ik 1x per week weer wandelen met een groep mensen met diabetes uit Leiden en omgeving. Dat doe ik als organisator van de Nationale Diabetes Challenge van de Bas van de Goor Foundation. Inschrijven kan nog niet, maar die optie geef ik zeker door op de Facebook pagina Elke stap telt als je diabetes hebt. en op mijn website.
  4. Iedere maand ga ik met een groep mensen aan de slag om tijdens een workshop te leren hoe je grip kunt krijgen op je bloedsuikerwaardes. Daar ga ik dieper in op de onderwerpen die in mijn blogs voorbijkomen. Meer informatie over deze workshop, 1e op 31 januari 2018, https://www.deonlinediabetescoach.nl/workshop-31-januari
  5. 6x per jaar ga ik nog dieper in op de factoren die er voor zorgen dat jij grip krijgt op je bloedsuikers. Dat doe ik tijdens een heel weekend. Geheel verzorgt, samen werken aan je gezondheid. Meer details volgen op mijn website en op social media zoals mijn Facebook pagina https://www.facebook.com/logosonlinediabetescoach/

Voor nu geef ik als tip; koop een mooi schrift en begin te schrijven over jouw wensen voor 2018. Welke droom mag voor jou in 2018 uitkomen? Het hoeft niet perfect, het hoeft geen logisch verhaal te worden. Gewoon lekker opschrijven wat er in je hoofd opkomt.