Met pensioen

De Online Diabetes Coach gaat met pensioen

Ik was de laatste tijd wat stil niet waar? Geen berichten via de mail of via Social Media.

Als je mij al langer volgt, als je van mij wel eens een email met informatie hebt ontvangen, weet je misschien ook dat ik zo af en toe de tijd neem om na te denken. Om te reflecteren hoe het gaat, wat was goed, wat wil ik in de toekomst.

Vroeg mij ook af; Ga ik door met mijn bedrijf De Online Diabetes Coach? Er ging altijd al meer geld uit dan dat er binnen kwam. Helemaal niet erg, want het is mijn passie. Ook is er de vraag; Zijn er nog mensen die willen dat ik ze help met grip krijgen op bloedsuikerwaardes.

Uiteindelijk, na weken reflecteren, heb ik besloten met pensioen te gaan. Te stoppen met het bedrijf De Online Diabetes Coach.

Dat doet ongelooflijk veel pijn. Het is mijn missie mensen met diabetes type 2 te helpen met mijn kennis en kunde. Zodat deze mensen;

  • grip krijgen op hun bloedsuikerwaardes,
  • minder medicijnen nodig hebben,
  • niet hoeven te gaan spuiten,
  • kortom lekker kunnen gaan leven.

Voor mijn gevoel blijf ik De Online Diabetes Coach. Ik blijf kennis delen op alle mogelijke manieren die ik maar kan bedenken. In ieder geval via Social Media. Links vind je onder dit bericht en door te klikken op die icoontjes van Facebook, LinkedIn of Twitter houden wij toch contact. Wel even vervolgens klikken op volgen of iets dergelijks.

Je kunt op deze manier mij blijven volgen en mijn informatie lezen. Ik hoop dat veel mensen daar wat aan hebben.

Zoveel als ik in het verleden aan berichten plaatste, dat zal niet meer gebeuren. Maar af en toe vind ik informatie die bij mij langs komt zo belangrijk dat ik die toch wil delen.

Het blijft ook een optie mij vragen te stellen, die ik zeker zal beantwoorden zo goed ik maar kan. Hetzij via een email of via Social Media. Klik op de icoontjes onder dit bericht om naar Facebook, LinkedIn of Twitter te gaan en daar te klikken op volgen.

Ik wens iedereen een lekker leven, met grip op bloedsuikerwaarde, met minder risico op complicaties.

Met liefde kennis delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.