Tijd vliegt

15 minuten voor je gezondheid

Tijd vliegt, voordat je het weet is er weer een dag voorbij.

Ik hoor ook vaak als ik het heb over mijn programma’s, Grip op bloedsuikerwaardes en Eenvoudig Energiek & Fit-methode, om gezonder te worden; “Daar heb ik toch geen tijd voor!

Om dingen te doen voor je gezondheid, daar heb je toch geen tijd voor. Echt?

Ik herken het wel hoor, want ook ik draafde maar door. De taken van alle dag vulde mijn hele dag. Werk en als mantelzorger. Zelfs zo dat ik mezelf bijna geen tijd gunde. Of eigenlijk moet ik zeggen dat ik niet door had dat er weinig of soms geen tijd was voor mezelf. Herkenbaar?

Bij mij ging de knop om. Gezondheid is te belangrijk. Dat je gewoon tijd gaat reserveren, gaat plannen. Eerst heel voorzichtig 15 minuten op een dag.

Dat herkennen veel mensen met wie ik ga samenwerken om hun gezondheid te verbeteren. Ook bij hun ging de knop om.

15 minuten per dag dat moet kunnen

Dan blijkt dat 15 minuten voor jezelf niet betekent dat alle tijd die je in andere zaken stopt, je gezin, je werk, daar slechter van zal worden. Je omgeving merkt er niets van dat je dat doet. Ja dat iets doet wat je nooit deed. Bijvoorbeeld 15 minuten wandelen op een dag. Dat valt soms op en niet eens altijd.

Langzaam komt er wat meer tijd voor jezelf. Gewoon omdat het kan en niemand daar last van heeft.

Integendeel als je gezondheid verbeterd valt dat op. Gaan mensen je vragen hoe het komt dat je er zo goed uit ziet. Dat je wel gelukkiger lijkt. Vragen hoe dat komt. Zij denken dan ook meteen; ‘Dat kost vast heel veel tijd’.

Jij weet dat dat niet zo is. Dat zeg jij ook als ze vragen hoeveel tijd dat allemaal kost om gezonder te worden. Niet iedereen gelooft dat. Ook goed.

Als zij de tijd nemen om te denken hoe ze gezonder kunnen worden, is de eerste stap gezet.

Als zij 15 minuten per dag gaan bedenken wat kan als ze gezonder worden, hoe dan het leven er uit kan zien, gaat bij hun ook de knop om.

Dat is mijn ervaring en ik zie het bij de mensen die ik help. Daarom doe ik wat ik doe. Want zonder mijn hulp gaat er heel wat tijd voorbij voordat het resultaat daar is. Zij moeten uitvinden wat ik allang heb gedaan.

Aan je gezondheid werken; maak tijd!

Hulp nodig neem contact met mij op en bespaar tijd om gezonder te worden! Klik op contact om snel en makkelijk met mij in contact te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.