Van alle markten thuis, kennis delen met liefde

van alle markten thuis

Dat ben ik wel van alle markten thuis, heb ik gemerkt. Brede kennis dat heb ik, maar veel over gezondheid. Kennis die ik deel met liefde.

De afgelopen dagen veel berichten verzonden naar iedereen van wie ik een email adres heb, voornamelijk over de E.E.F.-methode. Dat heeft vragen opgeroepen. Misschien ook bij jou. Laat ik die vragen hier beantwoorden, want dezelfde vragen komen vaker binnen.

Deel jij geen kennis meer over leven met diabetes type 2?

Natuurlijk wel. Het blijft mijn passie om mensen met diabetes type 2 te helpen lekker te gaan leven met die aandoening. Ze te helpen grip te krijgen op hun bloedsuikerwaardes, zodat zij minder medicijnen nodig hebben. Zo het risico op complicaties te verkleinen.

Waarom zoveel berichten over de E.E.F.-methode?

Als iets duidelijk is geworden, is het dat heel veel mensen wel wat hulp kunnen gebruiken bij het verbeteren van hun gezondheid. Ik wil duidelijk maken dat ik heel veel mensen kan helpen meer energie te krijgen en een fitter lijf. Zonder de nadruk te leggen op grip op bloedsuikerwaardes. Ik bereik zo een veel grotere groep.

Mensen helpen zit bij mij in het bloed. Afgelopen jaren heeft mij duidelijk gemaakt dat daar mijn hart ligt. Gezondheid is zo belangrijk en ik heb zoveel kennis op dat gebied. Ik moet die kennis delen, met liefde.

Ik wil mensen niet in een vakje stoppen, ik wil zelf ook niet in een vak gezet worden. Ik ben meer dan een Online Diabetes Coach.

Heb jij diabetes type 2? Wees gerust ik blijf kennis delen specifiek voor jou!

Geen diabetes? Wil jij wel meer energie, je gezondheid verbeteren? Ook dan ben ik er om je te helpen.

Voor beide groepen is er op het internet heel veel te vinden.

Heel veel algemene informatie. Ik ben niet van de ‘eenheidsworst’. Mensen die ik help krijgen hulp afgestemd op wat zij nodig hebben om resultaat te zien.

Vragen staat vrij. Heb jij vragen? Stel ze mij. Jij krijgt van mij altijd een antwoord waar je iets aan hebt.

Stel je vragen op Facebook, LinkedIn of stuur mij een email. Klik op de gekleurde tekst en stel je vraag op die manier.

Ik wens iedereen een lekker, gezond leven!met liefde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.