Grip op bloedsuikerwaardes

De Online Diabetes Coach is er voor mensen met diabetes type 2.
Als coach werk ik met mensen die diabetes type 2 hebben. Of de kans lopen op diabetes type 2, door overgewicht of omdat het in de familie voorkomt.

Heb jij diabetes type 2?

Pieker jij over steeds maar stijgende bloedsuikerwaardes? Over steeds meer medicijnen? Over complicaties die op de loer liggen?

Hoe heb jij geslapen vannacht? Heb je misschien wakker gelegen omdat de gevolgen van die te hoge bloedsuikerwaardes invloed hebben op je leven? Je vraagt je af is lekker leven met diabetes type 2 mogelijk?

Maak je je misschien zorgen of je je werk wel kunt blijven doen? Kan jij straks nog wel voor je gezin zorgen?

Als vrouw zie je misschien problemen met zwanger worden. Heeft diabetes type 2 gevolgen voor het ongeboren kind? Moet je je droom voor een groot gezin opgeven? Blijf jij alleen met je partner?

En dan zijn daar ook nog die verschrikkelijke complicaties. Blindheid, nier- en hartfalen. Problemen met de bloedtoevoer naar ledenmaten waardoor amputaties nodig zijn.

Ga weer lekker leven.

Met mijn 1op1 coaching krijg jij grip op die steeds maar stijgende bloedsuikerwaardes. Je hebt minder medicijnen nodig, misschien op den duur wel helemaal geen medicijnen.

Een leven zonder zorgen over complicaties, zodat je alle aandacht aan je gezin kunt besteden. Hoe mooi zou dat zijn?

Minder, of misschien wel geen, medicijnen, zodat je eindelijk die verre reis kunt maken. Wow.

Je zult je weer zo veel fitter voelen. Echt!

Mensen met wie ik werk, merken al heel snel resultaat. Vaak kunnen zij binnen enkele dagen al aan de behandelaar vragen om de medicatie aan te passen. Hun bloedsuikerwaardes zakken en er zijn ook minder medicijn nodig.

Zoals Jolanda, die als snel van de DVK mocht stoppen met insuline spuiten en vervolgens ook beetje voor beetje mocht stoppen met de pillen. Zij kon lekker gaan leven, viel af en had veel minder kans op complicaties door diabetes type 2.

Ben jij bereid om heel hard te werken.

Om 100% inzet te tonen, opties voor leefstijl wijzigingen uit te proberen en zo grip te krijgen op die bloedsuikerwaardes? Laten we samen uitzoeken wat voor jou werkt. Wat jij moet doen om minder medicijnen in te gaan nemen.

Makkelijk nee zeker niet, maar ik ben er voor je. Ik beantwoord al je vragen. Kijk samen met jou hoe het gaat en of er iets aangepast moet en kan worden. We gaan samen voor resultaat.

Neem nu contact met mij op.

Tijdens een eerste gesprek geef ik je direct al wat tips en vertel ik wat jij, met diabetes type 2, met mijn 1op1 coaching kan bereiken.

De Online Diabetes Coach

Alle contacten vinden plaats op een manier die jij kiest, maar vaak digitaal. De online coaching betekent dat je niet hoeft te reizen. Voordeel is dat je aan de slag kunt op het moment en op de plek die jou uitkomt, waar jij je prettig voelt. Met digitaal bedoel ik via email, chat of met hulp van beeld als bijvoorbeeld Skype.

Coaching met hulp van email kent de kracht van het geschreven woord. Niets leidt af van het geschreven woord, geen non verbale communicatie, geen vreemde omgeving. Het biedt daarnaast de mogelijkheid om ergens eerst over na te denken voordat er op gereageerd moet worden. Ergens een nachtje over slapen kan soms voor een doorbraak zorgen, opeens weet je hoe je verder wilt, waar het pad toe kan leiden.

Persoonlijk raad ik e-coaching aan, meer specifiek coachen via email. Deze manier van e-coaching heeft als voordeel dat het snel werkt. Zoals bij Jolanda die binnen 2 weken kon stoppen met insuline spuiten. De afstand heeft bovendien het voordeel dat alle aandacht gaat naar het woord, hetgeen geschreven is. Dat geeft een extra stimulans na te denken over wat er staat en wat er bedoeld wordt. Je kunt ook alles in je eigen tempo en tijd nalezen. Herhaling helpt het proces en beïnvloedt het gedrag, deels door zelfreflectie die automatisch plaats vindt tijdens het lezen.

Je coaching start met een gratis intake, waardoor wij weten aan welke aandachtsgebieden in de coaching gewerkt moet worden om resultaten te bereiken. Ga naar contact en vraag een gratis intake aan. Je krijgt dan tijdens ons eerste contact 3 waardevolle tips waarmee jij je bloedsuikerwaardes mogelijk kunt verbeteren.

Bij mij thuis

Je kunt ook kiezen voor een 2-daags verblijf bij mij thuis. In die 2 dagen leer ik je zelfmanagement. Ga je na die twee dagen naar huis met een berg informatie.

informatie waarmee jij weet wat jij moet doen om grip te krijgen op je bloedsuikerwaardes. Waardoor je HbA1c zakt en je minder medicijnen nodig hebt. Kun je lekker leven, lekker eten, zonder zorgen voor complicaties met je diabetes type 2.

De Online Diabetes Coach ziet al snel wat jij nodig hebt om grip te krijgen op je bloedsuikerwaardes. Geeft simpele adviezen, die makkelijk op te volgen zijn.

Nog niet toe aan 1op1 coaching?

Lees mijn blogs en volg mij ook op social media, ook daar deel ik heel vaak relevante, waardevolle informatie. Heb jijdiabetes type 2? Dan kun je met die tips direct aan de slag. Klik op een van de volgende gekleurde woorden Facebook, LinkedIn of Twitter

Of klik op de volgende link en ga zelf aan de slag voor grip op bloedsuikerwaardes met een diabetesdagboek Weggever Zes tips over hoe je met een diabetesdagboek de meest nuttige resultaten kunt bereiken

6 tips voor grip op bloedsuikerwaardes

Workshops op verzoek

Ik geef op verzoek ook workshops. Heb jij in je omgeving meer mensen met diabetes type 2? Dan ben ik bereid om langs te komen en een dag lang al mijn kennis te delen.

Een deelnemer aan de workshop zei:
‘Was een geweldige dag waar ik echt wat geleerd heb. Dingen die je ergens wel weet, maar fijn dat het duidelijker wordt. En ook weer gelijk toe te passen . Ga morgen de boodschappen kopen die ik nodig heb. Bedankt voor deze leerzame dag. Is een echte aanrader.’

Interesse? Neem dan contact met mij op. Stuur mij een bericht via de pagina Contact. Voor meer informatie klik hier 

Aan het eind van de dag gaat iedereen naar huis met een berg aan informatie. Je kunt dan direct aan de slag om lagere bloedsuikerwaardes te krijgen en dus te werken aan minder medicijnen. Heeft dat niet genoeg effect dan kun je altijd nog gaan voor de 1op1 coaching.

Voor groepen is het zo dat de deelnemers elkaar kunnen stimuleren en helpen om tot oplossingen te komen. Het biedt daarnaast het inzicht dat er meer mensen zijn die met hetzelfde worstelen. Het is leerzaam te zien hoe anderen met iets omgaan. Daarom organiseer ik op verzoek ook een workshop. De inhoud is dan veel algemener en minder op de persoon gericht. Persoonlijke vragen kunnen natuurlijk wel gesteld worden en er mag een relevant antwoord verwacht worden.

#gripopbloedsuikerwaardes