Workshops

Naast de individuele aanpak geeft De Online Diabetes Coach ook workshops

Maar alleen op verzoek.

Tijdens deze groepsbijeenkomst leren de deelnemers van elkaar en steunen elkaar. Daarnaast is er een duidelijke herkenning.

De workshops vinden alleen plaats op verzoek. Ken jij meer mensen met diabetes type 2? Willen jullie leren hoe je grip krijgt op bloedsuikerwaardes? Hoe die eindelijk kunnen zakken? Zodat er minder medicijnen nodig zijn? Zodat er geen insuline nodig is?

Op een locatie die de groep bepaald kom ik een dag lang al jullie vragen beantwoorden. Het biedt mij de mogelijkheid kort en krachtig mijn kennis te delen, maar bieden ook de deelnemers de kans om van elkaar te leren.

Meer weten over deze optie? Neem dan contact met mij op via het contact formulier. Klik op de blauwe tekst en kies op welke manier jij contact wil maken. Meer wilt weten over workshops.

Tijdens de workshop deel ik kennis over voeding, bewegen en leefstijl. Er is altijd een korte 1op1 coaching sessie. Ben jij nog niet toe aan 1op1 coaching, dan is een workshop een heel goed alternatief. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een berg aan informatie, waarmee jij aan de slag kunt om je bloedsuikerwaardes te verlagen en mogelijk je medicijnen te verminderen.

Een deelnemer aan de workshop zei:
‘Was een geweldige dag waar ik echt wat geleerd heb. Dingen die je ergens wel weet, maar fijn dat het duidelijker wordt. En ook weer gelijk toe te passen . Ga morgen de boodschappen kopen die ik nodig heb. Bedankt voor deze leerzame dag. Is een echte aanrader.’

Bloedsuikers verlagen, een HbA1c verlagen en dan minder medicijnen of misschien wel helemaal stoppen met medicijnen. Dat is wat iedereen met diabetes type 2 wil. Daarmee een gezonder leven en minder kans op complicaties.

Het is de grootste wens die mensen mij geven als reden voor de 1op1 coaching. Hoe kan ik mijn bloedsuikerwaardes verlagen? is de meest gestelde vraag tijdens mijn workshops en aan mij.

Heb jij ook die wens? Heb jij meer mensen met diabetes type 2 in je omgeving die misschien ook interesse hebben in een workshop? Verzamel deelnemers, dan kom ik een dag lang mijn kennis delen.

Wij gaan tijdens deze workshop keihard aan het werk om aan het eind van de dag naar huis te gaan met een berg aan informatie. Waarmee jij thuis aan het werk kan om grip te krijgen op je bloedsuikerwaardes. Waarna jij lekker kunt gaan leven!

Voor meer informatie, vragen, klik hier. Klik op hier.